Πλήρες Πακέτο Εκγύμνασης: 6μηνο + 10 Personal με Δικαίωμα Πίστωσης! Πλήρωσε σε 2 δόσεις των 139€. Απεριόριστη χρήση Fitness & Weights, Cardio Theater και Ομαδικών Προγραμμάτων σε συνδυασμό με 10 Personal 60λεπτα για μέγιστα αποτελέσματα στο Fitness Plus, το Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι.

Πλήρες Πακέτο Εκγύμνασης: 6μηνο + 10 Personal με Δικαίωμα Πίστωσης! Πλήρωσε σε 2 δόσεις

Έκπτωση
48%
Κερδίζεις
252€
Ρίξε την τιμή 13€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Απόκτησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκγύμνασης 6 μηνών που περιλαμβάνει και 10 Personal για μέγιστα αποτελέσματα. Ακόμη με αυτή την προσφορά έχεις το δικαίωμα να πληρώσεις και σε 2 δόσεις.

Σημείωση: Το deal υπάγεται σε ΦΠΑ.

Σχετικά με το 6ΜΗΝΟ

Απόλαυσε 6 μήνες γυμναστικής στο Fitness Plus το μεγαλύτερο χώρο άσκησης, αδυνατίσματος και αισθητικής στην Καισαριανή με μοναδικές εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Το 6μηνο είναι ένα επαρκές ξεκίνημα για να δεις σημαντικά αποτελέσματα από τη γυμναστική και είναι επίσης το ιδανικό χρονικό διάστημα για όσους γυμνάζονται αλλά δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τη γυμναστική τρόπο ζωής. Αν αναζητάς ένα πακέτο μικρής χρονικής διάρκειας, σε τιμή ευκαιρίας, και δεν διαπραγματεύεσαι την ποιότητα του χώρου στον οποίον γυμνάζεσαι, τότε αυτή η προσφορά είναι ιδανική για σένα. Κανένας δεν προσφέρει στους πελάτες του χαμηλότερο συνολικό κόστος. Ο συνδυασμός της τιμής του πακέτου, της αξιοπιστίας του Fitness Plus και των υπηρεσιών που προσφέρει είναι ασυναγώνιστος.

Στο κορυφαίο γυμναστήριο της Καισαριανής θα βελτιώσεις την υγεία σου, την εμφάνιση σου, την φυσική σου κατάσταση, και την ψυχολογία σου κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας.

 • Κάνε προθέρμανση ή γύμνασε την καρδία και το σώμα σου στους διαδρόμους, ποδήλατα και ελλειπτικά τελευταίας τεχνολογίας ενώ παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα στην τηλεόραση.
 • Γυμνάσου στην αίθουσα Fitness & Weights για μυϊκή ενδυνάμωση. Ικανοποίησε όλες τις προπονητικές σου επιθυμίες και στόχους σου εκτελώντας κλασικές αλλά και σπάνιες ασκήσεις στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.
 • Διασκέδασε και απέφυγε τη ρουτίνα ενώ γυμνάζεσαι στην αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων του κορυφαίου γυμναστηρίου της Καισαριανής με ένα από τα δημοφιλή και μοναδικά προγράμματα μας.

Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει. Δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί αθλητής ούτε χρειάζεται να έχεις ξανακάνει γυμναστική. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου να σε βοηθήσουμε μέσα από τη γυμναστική να:

 • Βελτιώσεις την στάση του σώματός σου,
 • Καλυτερεύσεις την εξωτερική σου εμφάνιση,
 • Αυξήσεις τον βασικό σου μεταβολισμό,
 • Χάσεις λίπος,
 • Αναπτύξεις δυνατότερο και οστικά πυκνότερο σκελετό,
 • Αποκτήσεις ορμονική ισορροπία,
 • Βελτιώσεις την υγεία και την καρδιαγγειακή λειτουργία σου,
 • Εκτονωθείς, μειώσεις το στρες και βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.