Καθαρισμός προσώπου + Βαθιά Ενυδάτωση για μια λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς στίγματα από τα έμπειρα χέρια της αισθητικού μας στο Hair & Beauty του Fitness Plus, του Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι. Οι συνεδρίες πρέπει να ολοκληρωθούν σε διάστημα 1 μήνα.

Καθαρισμός προσώπου + Βαθιά Ενυδάτωση για μια λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς στίγματα

Έκπτωση
23%
Κερδίζεις
15€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Ξεχώρισε και κάνε το πρόσωπό σου να λάμψει με αυτό το πακέτο ομορφιάς. Αφέσου στα έμπειρα χέρια της αισθητικού του Fitness Plus και δώσε στο πρόσωπό σου την περιποίηση που του αρμόζει.

Κάθε συνεδρία γίνεται μετά από ραντεβού με το Spa του Fitness Plus στην Καισαριανή & στο Παγκράτι.

Σημείωση: Το deal υπάγεται σε ΦΠΑ.

Μάθε περισσότερα για τον Καθαρισμό Προσώπου

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.