ΓΙΝΕ VIP: Πρόσθεσε 10 υπηρεσίες το μήνα στη συνδρομή σου για σίγουρα αποτελέσματα, ομορφιά και ευεξία!!! Επέλεξε από TRX, CrossFit, Aerial Yoga, Power Plate, Infrared, Personal 30′, Μασάζ, Σολάριουμ, Κομμωτήριο, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Αποτρίχωση και διαμόρφωσε το VIP Πακέτο που σου ταιριάζει μαζί με τον VIP Coach. Θα γίνεις VIP και θα κερδίσεις 100% Επιστροφή στον Κουμπαρά σου, θα πληρώνεις ΜΟΝΟ 5.9€ ανά υπηρεσία και θα αποκτήσεις πρόσβαση στα φθηνότερα deals μας ως VIP. Μinimum 3μήνες.

ΓΙΝΕ VIP: Πρόσθεσε 10 υπηρεσίες το μήνα για αποτελέσματα, ομορφιά & ευεξία. Συνδύασε TRX, CrossFit, Aerial, Μασάζ, Σολάριουμ, Μανικιούρ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Αυτό το Deal σου επιστρέφει59€στον Κουμπαρά σου
Έκπτωση
51%
Κερδίζεις
61€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ειδικοί Όροι: Για την απόκτηση του πακέτου απαιτείται ελάχιστη αγορά 3 μηνών. Το πακέτο περιλαμβάνει 30 υπηρεσίες ανά 3μηνο. Μπορείς να χρησιμοποιείς 10 υπηρεσίες τον μήνα. Σημείωση: Το deal υπάγεται σε ΦΠΑ. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να αναβαθμιστείς σε VIP! Απόκτησε VIP Status, Αγοραστική Δύναμη & Προνόμια χρησιμοποιώντας την κοινωνική επιρροή σου. Γίνε VIP με αυτό το μοναδικό πακέτο! Γιατί σου αξίζει να αισθάνεσαι καλύτερα! Το VIP Πακέτο σου δίνει τις καλύτερες παροχές μας στην πιο συμφέρουσα τιμή. Αποκτάς 60 υπηρεσίες με μόνο 5.9€ κόστος ανά υπηρεσία. Κερδίζεις 51% Έκπτωση, 100% Επιστροφή Κουμπάρα και πρόσβαση στις χαμηλότερες τιμές μας. Γιατί; Επειδή τα VIP είναι πιστά μέλη του γυμναστηρίου που ανταλλακτικά χρησιμοποιούν την κοινωνική τους επιρροή για να μας διαφημίσουν στον κύκλο τους.
VIP ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ & ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Μόλις αποκτήσεις το πακέτο σου ο VIP Coach θα αναλάβει τον προσανατολισμό και τις μετρήσεις σου. Μέσα από μία σειρά μετρήσεων (λιπομέτρηση, σωματομέτρηση, κ.α.) και μαθαίνοντας τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου, θα αξιολογήσει τις ανάγκες σου και μαζί θα αποφασίσετε ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός υπηρεσιών που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου. Επιπλέον, θα σε ενημερώσει για όλα τα VIP προνόμια και για τον μοναδικό κόσμο των VIP!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ VIP ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!
Συνδύασε τις υπηρεσίες που σου αρέσουν επιλέγοντας από τα παρακάτω:
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Γυμνάσου με TRX και Infrared (μέχρι 15 προπονήσεις στο κάθε ένα), CrossFit, Power Plate και Aerial Yoga (μέχρι 10 προπονήσεις στο κάθε ένα) και στο Personal 30′ (μέχρι 12 προπονήσεις).
  • ΕΥΕΞΙΑ: Χαλάρωσε και νιώσε ευεξία με Μασάζ (μέχρι 12 επισκέψεις) και Σολάριουμ (μέχρι 15 επισκέψεις).
  • ΟΜΟΡΦΙΑ: Ανανεώσου και άλλαξε την εμφάνισή σου στο Κομμωτήριο με Χτενίσματα/Κουρέματα (μέχρι 12 επισκέψεις), Μανικιούρ (μέχρι 6 επισκέψεις), Πεντικιούρ (μέχρι 3 επισκέψεις) και Αποτρίχωση (μέχρι 6 επισκέψεις).
ΑΠΟΚΤΗΣΕ VIP ΠΡΟΝΟΜΙΑ
  • VIP DEALS: Απόκτησε πρόσβαση στα VIP Deals που σου προσφέρουν εγγυημένα τις χαμηλότερες τιμές μας.
  • VIP ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Σου επιστρέφουμε 59€ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο App Store ή για να αγοράζεις άλλα Deals φθηνότερα και σου δίνουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις 80% της VIP Επιστροφής σου σε Gift Cards.
  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ TOP: Ανανέωσε την TOP συνδρομή σου σε προνομιακές τιμές πριν τη λήξη της.
  • VIP EMAILS: Ενημερώνεσαι για τα VIP Deals μέσω του VIP newsletter.
  • VIP ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Προσκάλεσε φίλους σου που είναι ήδη TOP να γίνουν VIP.
Λίγοι μπορούν να γίνουν VIP!
Η συνδρομή VIP ΤΟΡ είναι μία super προσφορά για τους εκλεκτούς πελάτες του γυμναστηρίου μας που έχουν κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών μας σε υπερ-προνομιακή τιμή. Διαθέτουμε αυστηρά ΜΟΝΟ 10 VIP θέσεις το μήνα. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ.

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.