Εκπτωτικό Κουπόνι 20% σε όλες τις υπηρεσίες Hair & Beauty! Τύπωσε και εξαργύρωσε το Κουπόνι σου μέχρι τις 15/05 και απόκτησε έκπτωση 20% σε Χτένισμα, Κούρεμα, Μασάζ 25′, Μανικιούρ, Πεντικιούρ ή/και Αποτρίχωση μεσαίας περιοχής με κερί ή κλωστή στο Fitness Plus, το Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι. Η έκπτωση ισχύει για όσες υπηρεσίες πραγματοποιηθούν μέχρι της 15/05 εκτός Μεγάλης Εβδομάδας και άνω των 10€.

Εκπτωτικό Κουπόνι 20% σε όλες τις υπηρεσίες Hair & Beauty! Τύπωσε και εξαργύρωσε το Κουπόνι σου μέχρι τις 15/05

Έκπτωση
0
Κερδίζεις
Δώρο
Ρίξε την τιμή 0€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Κάνε δικό σου εντελώς δωρεάν το εκπτωτικό κουπόνι του Top Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι.

Εξαργύρωσε την έκπτωση στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου στο Χτένισμα, Κούρεμα, Μασάζ 25′, Μανικιούρ, Πεντικιούρ ή/και Αποτρίχωση μεσαίας περιοχής με κερί ή κλωστή και κέρδισε 20% είτε έχεις είτε όχι ενεργή συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου. Η έκπτωση ισχύει για όσες υπηρεσίες πραγματοποιηθούν μέχρι της 15/05, εκτός Μεγάλης Εβδομάδας και άνω των 10€.

Μην χάσεις αυτήν την μοναδική ευκαιρία!

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ 24%. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.