20 Training Apps! Διάλεξε ή συνδύασε TRX & CrossFit και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου με τα αγαπημένα σου Apps στο Fitness Plus, το Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι. Το deal απευθύνεται σε μέλη του γυμναστηρίου με ενεργή συνδρομή. Για μη-μέλη ισχύει επιπλέον χρέωση 30€.

20 Training Apps! Διάλεξε ή συνδύασε TRX & CrossFit και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου με τα αγαπημένα σου Apps

Έκπτωση
63%
Κερδίζεις
151€
Ρίξε την τιμή 4€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Σημείωση: Στο deal δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για μη-μέλη ισχύει επιπλέον χρέωση 30€.

Σχετικά με το TRX

Άλλαξε τον κλασικό τρόπο προπόνησης σου και δοκίμασε να γυμναστείς με τις δυναμικές ασκήσεις του TRX!

Με το TRX θα γραμμώσεις όλο το κορμί σου, θα δεις το λίπος να εξαφανίζεται και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα έχεις απρόσμενους τραυματισμούς.

Το ειδικό ασκησιολόγιο του προσαρμόζεται στις δικές σου δυνατότητες αφού μπορείς να ρυθμίσεις το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων καθώς αυτές γίνονται με το βάρος του σώματος.

Ειδικά εκπαιδευμένοι trainers θα σε καθοδηγήσουν σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας σου τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου.

Σχετικά με το CrossFit

Εκτόξευσε την αντοχή σου στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, γράμμωσε όλο σου το σώμα και βελτίωσε κατακόρυφα τις επιδόσεις σου με το CrossFit.

Με ειδικά όργανα εκγύμνασης, σε έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο και δομημένο για αυτού του είδους το ασκησιoλόγιο στο Fitness Plus θα καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς αθλούμενους του Cross Training. Συνδύασε ασκήσεις δύναμης, αντοχής, πλειομετρικές ασκήσεις, κρίκους κ.α. και δες τη διαφορά στο σώμα σου.

Συνδυάζοντας 10 διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία συντελούν τον ορισμό της φυσικής κατάστασης, το Crossfit σου δίνει τη δυνατότητα να τα αναπτύξεις και να τα ξεπεράσεις.

Οι fitness instructors του Fitness Plus στην Καισαριανή-Παγκράτι θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση και θα σε στηρίξουν στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις τους στόχους σου!

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ 24%. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.