10 Training Apps + Ευκαιρία αγοράς επιπλέον 10 Training Apps ΜΟΝΟ με 39€! Διάλεξε ή συνδύασε TRX, CrossFit & Aerial Yoga και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου με τα αγαπημένα σου Apps στο Fitness Plus, το Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι. Για μη-μέλη ισχύει επιπλέον χρέωση 30€.

10 Training Apps + Ευκαιρία αγοράς επιπλέον 10 Training Apps ΜΟΝΟ με 39€! Διάλεξε ή συνδύασε TRX, CrossFit & Aerial Yoga

Έκπτωση
51%
Κερδίζεις
61€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Για μη-μέλη ισχύει επιπλέον χρέωση 30€.

Σημείωση: Το deal υπάγεται σε ΦΠΑ.

Σχετικά με το TRX

Άλλαξε τον κλασικό τρόπο προπόνησης σου και δοκίμασε να γυμναστείς με τις δυναμικές ασκήσεις του TRX!

Με το TRX θα γραμμώσεις όλο το κορμί σου, θα δεις το λίπος να εξαφανίζεται και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα έχεις απρόσμενους τραυματισμούς.

Το ειδικό ασκησιολόγιο του προσαρμόζεται στις δικές σου δυνατότητες αφού μπορείς να ρυθμίσεις το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων καθώς αυτές γίνονται με το βάρος του σώματος.

Ειδικά εκπαιδευμένοι trainers θα σε καθοδηγήσουν σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας σου τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου.

Σχετικά με το CrossFit

Εκτόξευσε την αντοχή σου στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, γράμμωσε όλο σου το σώμα και βελτίωσε κατακόρυφα τις επιδόσεις σου με το CrossFit.

Με ειδικά όργανα εκγύμνασης, σε έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο και δομημένο για αυτού του είδους το ασκησιoλόγιο στο Fitness Plus θα καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς αθλούμενους του Cross Training. Συνδύασε ασκήσεις δύναμης, αντοχής, πλειομετρικές ασκήσεις, κρίκους κ.α. και δες τη διαφορά στο σώμα σου.

Συνδυάζοντας 10 διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία συντελούν τον ορισμό της φυσικής κατάστασης, το Crossfit σου δίνει τη δυνατότητα να τα αναπτύξεις και να τα ξεπεράσεις.

Οι fitness instructors του Fitness Plus στην Καισαριανή-Παγκράτι θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση και θα σε στηρίξουν στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις τους στόχους σου!

Σχετικά με την Aerial Yoga

Δοκίμασε την νέα τάση εκγύμνασης και μυήσου στο μαγευτικό κόσμο της Aerial Yoga, ένα μάθημα που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό!

Συνδυάζοντας κλασικές ασκήσεις με ακροβατικές κινήσεις για να σμιλέψεις το σώμα σου και να χάσεις βάρος! Βρες εσωτερική ηρεμία και μάθε να κοντρολάρεις το σώμα σου πάνω στα ειδικά πανιά με τη συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής.

Το ταξίδι της χαλάρωσης έχει ξεκινήσει!

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.