10 Θεραπείες Κυτταρίτιδας για εσένα που αναζητάς οικονομικά, γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα στο Hair & Beauty του Fitness Plus, του Top Greek Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι.

10 Θεραπείες Κυτταρίτιδας για εσένα που αναζητάς οικονομικά, γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα

Έκπτωση
24%
Κερδίζεις
61€
Ρίξε την τιμή 9€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Σημείωση: Στο deal δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Σχετικά με τις Θεραπείες Κυτταρίτιδας

10 θεραπείες κυτταρίτιδας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου από το Spa του Fitness Plus Gym στην Καισαριανή & στο Παγκράτι. Το υπερσύγχρονο Spa του Fitness Plus παρέχει ειδικές θεραπείες για την απαλλαγή κυτταρίτιδας από τις οποίες θα σου προτείνουμε ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ο συνδυασμός κίνησης, μηχανημάτων, διατροφής και καλλυντικών είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος για κάθε πρόβλημα κυτταρίτιδας.

Απαιτείται κλείσιμο ραντεβού για την επιλογή της θεραπείας εξάλειψης κυτταρίτιδας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

To Fitness Plus, πάνω από 16 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στον χώρο του fitness, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο, έχοντας ως εργαλείο τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Technogym, JNB, Tuff Stuff, STERLING, CIRCLE FITNESS.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ 24%. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.